header

Takeaway meny

Nyheter

  1. Stekt kycklingfilé med räkor och thailändsk basilika 135:-
  2. Stekt kycklingfilé på chilipasta 130:-
  3. Stekt biff med chilipasta 135:-
  4. Stekt biff med lök och purjolök 135:-
  5. Friterad anka med sötsursås 179:-
  6. Stekt anka med sichuansås smak 179:-
  7. Två små rätter 140:-
  8. med kycklinggrillspett och kyckling med panangcurry och limeblad
  9. Två små rätter 140:-
    Stekt kycklingfilé med vitlökschilli och thailändsbasilika och friterade räkor
  10. Kyckling padthai med jordnötter 135:-

förrätter

  1. Po peak thud 65:-
    Vårrullar
  2. Tom yam goong 75:-
    Soppa på räkor med kokosmjölk, chilipasta och limejuice
  3. Tom kha gai 70:-
    Kycklingsoppa med kokosmjölk och limejuice

Grillspett

  1. Sate gai 130:-
    Kyckling-grillspett med jordnötssås
  2. Sate moo 130:-
    Fläsk-grillspett med jordnötssås
  3. Mix sate 130:-
    Blandat grillspett (kycklingfilé, fläsk och räkor) med jordnötssås

Kycklingfilé

  1. Gai pad bai gra prou 130:-
    Stekt kycklingfilé med vitlökschili och thailändsk basilika
  2. Panang gai 130:-
    Kycklingfilé med panang curry, kokosmjölk och limeblad
  3. Gaeng karee gai 130:-
    Kycklingfilé med gul curry, ananas och kokosmjölk
  4. Gaeng keow gai 130:-
    Kycklingfilé med röd curry, blomkål, basilika och kokosmjölk
  5. Gaeng massaman gai 130:-
    Kycklingfilé med massaman (söt)curry, kokosmjölk, ingefär och jordnötter
  6. Gai pad pak 130:-
    Stekt kycklingfilé med grönsaker på thailändsk vis

Oxkött

  1. Nua pad koeng gaeng 135:-
    Biff med röd curry, basilika och kokosmjölk
  2. Panang nua 135:-
    Biff med panang curry, limeblad och kokosmjölk
  3. Massaman nua 135:-
    Biff med massaman (söt)curry, ingefära, jordnötter och kokosmjölk
  4. Nua pad bai gra prou 135:-
    Stekt biff med vitlökschili och thailändsk basilika

Räkor

  1. Gaeng karee goong 145:-
    Stora räkor med gul curry, ananas och kokosmjölk
  2. Goong pad bai gra prou 145:-
    Stekta stora räkor med vitlökschili och thailändsk basilika
  3. Goong thai 145:-
    Stekta stora räkor med champinjoner och chilipasta på thailändsk vis
  4. Phad thale nam prik prou 145:-
    Stekta skaldjur med chilipasta och thailändsk söt basilika

Fläskkött

  1. Gaeng keow moo 130:-
    Fläsk med röd curry, basilika och kokosmjölk
  2. Moo pad bai gra prou 130:-
    Stekt fläsk med vitlökschili, ingefära och thailändsk basilika

Specialrätter

  1. Friterade kycklingfilé med curry eller sötsursås 130:-
  2. Friterade räkor med curry eller sötsursås 140:-
  3. Friterade fläsk med curry eller sötsursås 130:-
  4. Stekt ris med kycklingfilé 130:-
  5. Stekt ris med räkor 135:-
  6. Stekta äggnudlar med kycklingfilé och grönsaker 130:-
  7. Stekta äggnudlar med räkor och grönsaker 135:-
  8. Stekta grönsaker med ostronssås och cashewnötter 115:-

Kinamat

  1. Stekt biff med bambuskott 135:-
  2. Stekt biff med grönsaker, vitlök och sambalsås 135:-
  3. Stekt kycklingfile med zuchuan smak 130:-
  4. Stekt kycklingfilé med cashewnötter 130:-
  5. Stekta jätteräkor med vitlök, grönsaker och sambalsås 145:-
  6. Stekta räkor och bläckfisk 145:-
    med broccoli, bambuskott, selleri och vattenkastanjer
  7. Tre små rätter 135:-
    Stekt kycklingfilé med bambuskott, friterade räkor och friterade kycklingfilé med curry eller sötsursås
  8. Fyra små rätter 145:-
    Stekt biff med bambuskott, kycklingfilé med cashewnötter, friterade räkor, friterad fläsk med curry eller sötsursås

Tillbehör

  • Extra sås 20:-
  • Extra ris 30:-
  • Stekta nudlar 45:-
  • Stekt ris 45:-
  • Räkchips 20:-
  • Chilisås, sambal, soja 5:-